Меню
Количка
Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Колиета с минерали и кристали

Колиета с минерали и кристали

Колиета с кристали и минерали RhoDope Jewelry.

Ръчно изработен гердан от плетен черен шнур, мъниста далматински яспис и родопски планински кристал.Бижутата от колекцията RhoDope имат специален заряд, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно по време на многобройни експе..
49.90
Без данък:41.58
Ръчно изработено колие с родопски аметист. Бижу, което носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Размер: регулира сеРазмер на  кристала: 2.00 x 1.00 смМатериал: восъчен конец, родопски аметист Доставката се извършва в рамките на 3-4 работни дни..
34.90
Без данък:29.08
Вариации на Медальони с родопски планински кристал.Красивите бижута от колекцията RhoDope носят в себе си заряда на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което придава уникална ..
16.90
Без данък:14.08
Ръчно изработено колие от плетен шнур, украсено с родопски опал.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по тоз..
34.90
Без данък:29.08
Ръчно изработен гердан, изработен от плетен шнур и украсен с медальон родопски планински кристал. Бижуто е универсално - подходящо и за жени, и за мъже.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събир..
39.90
Без данък:33.25
Колие с планински кристал и копринен шнур Ръчно изработено колие с копринен шнур и планински кристал.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множествот..
34.90
Без данък:29.08
Ръчно изработен гердан от ахат, хематит и родопски аметист.Украшението е изработено по модела на редицата на Фибоначи -представлява геометрична прогресия. Тя се образува като всяко следващо число е сбор от предходните две. Размер на медальона: 3.00 х 2.0 смДължина:  40.00 см във ..
60.90
Без данък:50.75
Ръчно изработен гердан, направен от плетен черен шнур, мъниста лабрадорит и родопски цитрин на ахатова основа.Бижутата от колекцията RhoDope имат специален заряд, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи.Кристалите и минералите се събират внимателно по време на многобройн..
49.90
Без данък:41.58
Ръчно изработен гердан, направен от кварц, копринен пискюл и висулка необработен родопски планински кристал.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множест..
59.90
Без данък:49.92
Ръчно изработен гердан, направен с тъмно кафяв шнур и украсен с мъниста родонит, родопски планински кристал с включвания на аметист.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на р..
49.90
Без данък:41.58
Ръчно изработено колие от велур, украсено с медальон с родопски цитрин. Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално орган..
24.90
Без данък:20.75
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)