Меню
Количка
Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Дамски Гривни

Дамски Гривни

Разнообразие от Дамски Гривни с минерали и кристали от колекцията RhoDope Jewelry.

"Гривна Фибоначи" е изработена съобразно редицата на Фибоначи-представлява геометрична прогресия. Тя се образува като всяко следващо число е сбор от предходните две.Редицата на Фибоначи се наблюдава в природата като последователността в подредбата на клоните на дърветата, листата, цветята, подр..
29.90
Без данък:24.92
Ръчно изработена гривна от естествена кожа, украсена с родопски аметист.Бижутата от колекцията rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организир..
34.90
Без данък:29.08
Ръчно изработена гривна от еко кожа, лунен камък, хематит и висулка родопски кварц.Бижутата от колекцията rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално..
29.88
Без данък:24.90
Ръчно изработена гривна, направена от естествена кожа и украсена с планински кристал.Бижутата от колекцията rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специал..
34.90
Без данък:29.08
Гривна, ръчно изработена от планински кристал и естествена кожа.Бижутата от колекцията rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по т..
24.90
Без данък:20.75
Ръчно изработена гривна "Хармония" от естествена кожа и родопски планински кристал.Размер на кристала: 2.50 х 1.00смРазмер на гривната: 16-19 смМатериал: естествена кожа, родопски планински кристалДоставката се извършва в рамките на 3-5 работни дни...
29.90
Без данък:24.92
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)