Трябва да изберете подарък за жена – за най-добрата си приятелка, или любимата половинка, но нямате идея какво да подарите?

Трябва ви нещо оригинално и свежо, но сте блокирали и нищо не ви хрумва?

Поздравления, защото сте на правилното място! Ние ще ви споделим 10 чудесни предложения, всяко от които ще зарадва вашата прекрасна дама.


Номер 1 е, разбира се, Бижу.


 
Тук изборът е пребогат, но аз ще си позволя да насоча вашето внимание към оригиналните и много актуални Бижута с шевица. Разгледайте колекциите Гривни  и Колиета и направете наистина Оригинален подарък.

Ако пък искате по-модерно украшение погледнете гривните с актуални арт мотиви тук.

Предложение номер 2 - нещо сладко и прекрасно –

Шоколааад!

 

Знаете, ние, жените, си обичаме сладичкото и никога, ама никога няма да се разсърдим на красива кутия с хубави шоколадови бонбони. Ако пък искате подаръкът ви да блести от оригиналност, заложете на нещо по-нестандартно - шоколад с рози.  Разтапящо шоколадово изкушение, събрало в себе си ароматния чар на българската маслодайна роза. Коя дама ще устои на този вкус? 

Трето място в нашата класация заема...да, познахте красив Букет.


Ние жените просто обожаваме да ни подаряват цветя.

Спрете се на малко по-нестандартно цвете, изберете ефектна кошничка или по-интересна свежа опаковка...и подаръкът е готов.

Номер 4 сме отредили за красив, ефирен и стилен ШАЛ С ШЕВИЦА.

Тук отново изборът е голям. Моят съвет е да проучите какви са интересите на вашата дама и да изберете шал със съответните елементи.


Номер 5 – чаша за кафе или чай със закачливо и/или сладко послание, с което да изразите вашите мисли и чувства. Можете да поръчате чаша с персонализирано послание – ваша обща снимка и специално подбран за случая текст. 

Номер 6 - Тениска с послание. Тук отново можете да потърсите свежи дизайни във виртуалното пространство или пък да създадете ваша персонализирана тениска със снимка и измислен от вас надпис. 

Седмото ни предложение е Златна Роза.

Това е един наистина впечатляващ подарък – ръчно изработена роза с луксозна подаръчна кутия.

И ако обикновената роза е красива, но нетрайна, тази позлатена с 24 карата злато роза ще радва задълго сърцето на вашата специална дама и ще остане красив спомен за твоята обич и признателност.

Изключително оригинален и красив подарък!

Номер 8 – Подари Звезда.

Ако вече сте подарявали всичко, време е за ново поколение подаръци – кръстете звезда с името на вашата дама и тя ще остане очарована. Зарадвайте я със собствена звезда – най-добрият подарък в цялата Галактика.

Номер 9 в нашата малка класация оставихме за хубавата натурална козметика, пълна с ухания и естествени съставки.Всяка жена обича добрата козметика и  тук важи правилото на Мечо Пух „Колкото повече, толкова повече“. С номер 9 няма да сгрешите, но заложете на качествени продукти – за вдъхновение и идеи разгледайте тази серия натурална козметика.

Номер 10, който всъщност заслужава да бъде номер 1, е КНИГА.


 
Всъщност няма по-хубав подарък от добрата книга. Човекът, който подарява хубава книга, прави мъдър избор и се отличава с добър вкус и стил. Освен това можете да напишете лично посвещение, което ще направи подаръкът още по-силен.
Какъвто и подарък да изберете, подарете го с усмивка и вдъхновяващо пожелание!