Меню
Количка
Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Бижута с шевици

Бижута с шевици

Бижута с Шевици

В тази категория можете да видите красиви колиета, украсени с ръчно избродирани мотиви – шевици, фолклорни елементи и за цвят и разкош няколко сладки създания, които са се приютили в бабината ракла.

С голямо удоволствие представяме

  • Колиета с Шевици - колекция на Вероника Боева-Гизда с мотиви, вдъхновени от БЪЛГАРСКАТА ШЕВИЦА. Част от бижутата са направени по авторски схеми на Елисавета Йорданова.
  • Комплекти Бижута с Шевици - красивите украшения на талантливата Мила Милчева, която с невероятен усет и любов пресъздава БЪЛГАРСКАТА ШЕВИЦА.
  • Бродирани Бижута - Сладките създания, които Гизда бродира, ще извикат широка усмивка на лицето ви.

 

 

 

Колие с шевицаРъчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Оригинален подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.&nb..
44.99
Без данък:37.49
Обеци с Шевици • КалиманаРъчно изработени обеци, направени от метална сплав със сребърно покритие. Украсени са с композиция, съчетаваща кръстчета и канатици, които символизират идеята за кръговрата и вечния живот. ..
19.90
Без данък:16.58
Колие с шевица Бижу – ръчна изработка, украсено с шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Уникален подарък за всяка жена. Обков с цвят сребро - 58 mm. Верижката може да се регулира съобразно индивидуалните предпочитания на своята притежателка.Уважаеми клиенти, имай..
44.99
Без данък:37.49
 Обеци с Шевици • КалинаРъчно изработени обеци, направени от метална сплав със сребърно покритие. Модерен прочит на орнамента Канатица, който носи идеята за щастие, благополучие и защита. ..
19.90
Без данък:16.58
Колие с Шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Мотивът е елемент от авторската композиция „Слънчева невеста“ на Елеонора Йорданова. Красив подарък за всяка дама.Обков с цвят старо злато - 58 mm. Верижката може да се ре..
44.99
Без данък:37.49
Обеци с Шевици • ПресиянаРъчно изработени обеци, направени от метална сплав със сребърно покритие. Изобразени са множество ромбове, носещи символиката на женската сила и любов. ..
19.90
Без данък:16.58
Колие с Шевица  Слънчева Невеста • модел  2 Колие с Шевица  Слънчева Невеста • модел  2
Със заявка Със заявка
Колие с шевица Ръчно изработено колие с избродирана авторска шевица. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна жена. Мотивът е елемент от авторската композиция „Слънчева невеста“ на Елеонора Йорданова. Красив подарък за всяка дама.Обков с цвят сребро - 58 mm.Верижката може да се регул..
44.99
Без данък:37.49
Обеци с Шевици • АглаяРъчно изработени обеци, направени от метална сплав със сребърно покритие. Изобразени са ромбове, които носят символиката на женското начало, плодовитост и любов. ..
19.90
Без данък:16.58
Колие с Шевица Ръчно изработено колие, украсено с шевица – авторска разработка. Извезан е знакът Елбетица с растителни елементи, символ на хармония и плодородие. Красив модел на Гизда за една гиздава съвременна дама. Оригинално бижу - дар, достоен за всяка жена.Обков с цвят старо злато - 58..
44.99
Без данък:37.49
Комплект бижута  Дървото на живота Комплект бижута  Дървото на живота
Със заявка Със заявка
Комплект бижута Дървото на живота.Ръчно изработено бижу - оригинален подарък за всяка жена. Изящната бродерия е заредена със силата и енергията на българската шевица. Дар, докосващ ума и душата. Дървото на живота е един от най-важните мотиви в българския фолклор и световния фолклор. Символизир..
75.00
Без данък:62.50
Обеци с Шевици • ЕленаРъчно изработени обеци, направени от метална сплав със сребърно покритие. В центъра им е разположена стилизирана в модерен вариант Канатица, символ на единение, безкрайност и вечен живот. ..
19.90
Без данък:16.58
Стилен и изящен комплект с красива българска шевица. Изчистени  геометрични орнаменти, бродирани в червено и черно. Включва обеци и колие. Претворена традиция, която оживява в съвременните бижута.Автор на комплекта е Мила Милчева, която с лекота и изящество ни показва как „Традицията може д..
65.00
Без данък:54.17
Показани 1 от 12 | 30 (3 Страници)