Меню
Количка
Нашият сайт използва бисквитки Съгласявайки се вие приемате нашите общи условия, политика за личните данни и политки на биксвитките

Бижута с кристали и минерали

Бижута с кристали и минерали

Бижута с естествени кристали и минерали от Родопа планина -  колекция RhoDope Jewelry.

Неповторимите бижута, украсени с необработени кристали и минерали, пазят в себе си частица от силата и енергията на величествените Родопи.

Всички камъни за тези уникални украшения са събрани на ръка и това ги прави неповторими, заредени със специална енергия и заряд.

Бижутата от колекцията RhoDope са не само красиви украшение, благодарение на лечебните свойства на кристалите, те притежават изцелителна сила и внасят в живота ни чиста енергия.

Кристалите имат пречистваща сила и освобождават от отрицателна енергия.


Бижута RhoDope се отличават с уникална визия, цветове и съчетания на материи и камъни.


Тези енергийни бижута могат да привлекат здраве, любов и увереност в деня ви и да ви помогнат да постигнете мечтите си.

Всяко бижу е направено ръчно и с много любов, за да носи освен красота и силен заряд от положителна енергия. Придружено е от важна информация как да съхраните кристалните елементи в отлично състояние. И не забравяйте, това не е обикновено бижу, защото всяко колие или гривна се изработва с най-чисти намерения и се зарежда с послание за любов и добруване на своя бъдещ притежател. Преди да бъде изпратено, всяко бижу се почиства и зарежда от Рейки терапевт.

Когато избирате бижу за себе си или за подарък за скъп човек, преценявайте внимателно, защото всяко бижу има уникални свойства.


Почувствайте магията на Родопите с оригиналните украшения на RhoDope Jewelry.


 Бижутата с минерали и кристали са подходящи както за жени, така и за мъже.

Те са стилни, елегантни, те носят силата на Родопите в себе си. 

Направете оригинален подарък, зареден с енергия и неповторима красота.

Ръчно изработен гердан от плетен черен шнур, мъниста далматински яспис и родопски планински кристал.Бижутата от колекцията RhoDope имат специален заряд, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно по време на многобройни експе..
49.90
Без данък:41.58
Ръчно изработена гривна, направена от 5 мм. естествена кожа и украсена с родопски розов кварц. Бижутата от колекцията Rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експеди..
29.90
Без данък:24.92
Ръчно изработено колие с родопски аметист. Бижу, което носи в себе си частица от силата и духа на величествените Родопи.Размер: регулира сеРазмер на  кристала: 2.00 x 1.00 смМатериал: восъчен конец, родопски аметист Доставката се извършва в рамките на 3-4 работни дни..
34.90
Без данък:29.08
"Гривна Фибоначи" е изработена съобразно редицата на Фибоначи-представлява геометрична прогресия. Тя се образува като всяко следващо число е сбор от предходните две.Редицата на Фибоначи се наблюдава в природата като последователността в подредбата на клоните на дърветата, листата, цветята, подр..
29.90
Без данък:24.92
Вариации на Медальони с родопски планински кристал.Красивите бижута от колекцията RhoDope носят в себе си заряда на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по този край, което придава уникална ..
16.90
Без данък:14.08
Ръчно изработена гривна, направена от естествена кожа и украсена с родопски планински кристал. Бижутата от колекцията rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експ..
34.90
Без данък:29.08
Ръчно изработено колие от плетен шнур, украсено с родопски опал.Бижутата от колекцията RhoDope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организирани по тоз..
34.90
Без данък:29.08
Ръчно изработена гривна от естествена кожа, украсена с родопски аметист.Бижутата от колекцията rhodope са специални, те носят в себе си силата и духа на древните и величествени Родопи. Кристалите и минералите се събират внимателно, на ръка, по време на множеството експедиции, специално организир..
34.90
Без данък:29.08
Показани 1 от 12 | 31 (3 Страници)